tirsdag 27. januar 2009

Endelig kom boken.


Endelig kom boken jeg har ventet så på,har hørt så masse bra om Nøstebarn boken at jeg måtte bestille den,og idag låg den endelig i postkassen,masse fint i den som jeg garantert kommer til å strikke.

7 kommentarer:

 1. Jeg misunner deg denne boka! Burde hatt den for lenge siden. Men nå har jeg fått meg noen single nøstebarnoppskrifter som jeg skal prøve. Skal kikke litt mer på bloggen din nå :)

  SvarSlett
 2. Denne boken kommer du garantert til å bruke mye/kose deg mye med. Gleder meg til å se Nøstebarnprosjektene dine etterhvert.

  SvarSlett
 3. hei viss du fredeles trenger oppskrift til thermis hals så gi en lyd til meg så kan jeg sende på mail den norske oversettelsen. jeg har oversatt, strikket 14 stk.

  SvarSlett
 4. Heisann:) Var inne på may-lills blogg og der såg eg navnet på bloggen din. Så da måtte eg bare skrive til deg. Syns det var såå artig å se nesten det samme navnet som jenta mi har. Hun heter Ayleen.. har faktisk aldri sett noen andre med A i begynnelsen ...alle har med E.Da Ayleen ble født for nesten 9 år siden så var det ingen med den skrivemåten i norge:)
  Ha en super dag og god helg:)

  SvarSlett
 5. Kjempe fin blog du har og velkommen til projo:)

  SvarSlett
 6. Den boka ser flott ut. Gleder meg til å se det du strikker! Lykke til!

  SvarSlett
 7. Velkommen til Projo:-)
  Så fi bok du har kjøp deg da, og masse fin å se på elles også her, titter meg rundt,og ønsker god helg.

  SvarSlett