torsdag 9. april 2009

Ville bare vise fram denna vesten eg begynte på for ca 14 dgr siden,er fra et til fjells hefte fra Sandnes,har bare strikka litt innimellom på den,men har god tid på den da,blir nok ikkje brukt uansett før til høsten igjen,tar nok den også med meg på hyttetur.Strikker den i Østlandsgarn for det har eg ein del av,bare at eg bruker koksgrå bunnfarge i staden for brun og lys grå lus,hadde ikkje brun og lysebrun så da blei det slik.Må jo være litt flink å bruke av garn lageret også,hehe.

7 kommentarer:

 1. Vesten ser ut til å bli kjempefin! Skal bli artig å se den ferdig. Håper du nyter påska og har finere vær enn oss. Vi startet dagen med sol, men så kom vinden og skyene. Sitter i ei hytte på Nord-møre, men det er ihverfall snøfritt, så vår-følelsen er her;)

  SvarSlett
 2. Ser ut til å bli en flott vest,nydelige farger du strikker den i.

  SvarSlett
 3. Det er nydelige farger:)Ha en fortsatt fin påske:)

  SvarSlett
 4. Blir spennende å se vesten ferdig, den ser flott ut allerede! Så flink du er å bruke av garnlageret du også! Jeg jobber intenst med å få renska opp- bare så jeg kan få kjøpt mer garn... *himler med øya over meg sjøl og ler litt beskjemmet, og rister det så av meg og gleder meg til mer garninnkjøp.*

  SvarSlett
 5. Nydelige farger i den vesten!

  SvarSlett
 6. Her var mye fint. Skal følge med det du legger ut her.
  Jeg har nettopp laget meg blogg, så der kommer mer etterhvert.
  MVH
  Barbro

  SvarSlett