torsdag 24. september 2009

Flyttesjau!!!

Eg er så glad om dagen:)me har kjøpt tilbake barndomsheimen min og skal flytte dit nå i høstferien,må pusse opp alle rommma men me tar stua og kjøkkenet fyrst så pusser me opp rom for rom imens me bur der,overtar huset idag og eg gledar meg som ein liten unge:)solgte huset me bur i nå igår så eg er rimelig letta og glad:)skal bli nydelig å få et mykje mindre hus og hage å holde styr på,det me budd i dei siste 7 åra er på 396 kvadrat og er alt for stort for meg å holde iorden med tanke på ledd og muskel plagene eg har,så det meste har falt på min kjære mann,gleder meg til å kunne hjelpe til med ting nå som me får mindre plass.
Blir godt med mindre gjeld også,halvparten bare av det me har slite med til nå,guttungen får kort skule veg bare ca 5 min å gå,me har måttet kjørt han til nå,enorme tur områder rett uttafor døra og badeplass om sommaren rett nedafor huset,så detta blir kjempebra:):):)
Så pga alt som skjer framover nå med tanke på oppussing,flytting og ting og tang så blir det nok ei god beite før eg blogger igjen,og blir vel lite med håndarbeid også tenker eg til alt har kommet iorden,men da veit dekkan ivertfall grunnen til at eg ikkje blir serlig aktiv på i beite.
Ønsker alle som er innom ein god høst og ein fortsatt fin dag.
Klem fra Aileen:)))

7 kommentarer:

 1. Ønsker deg en god flyttesjau!
  Og gleder meg til du kommer tilbake igjen med nytt handarbeide!

  SvarSlett
 2. Så flott at dere kommer til et hus dere vil trives og ikke minst få mindre gjeld. Det er slitsomt å pusse opp, men du verden så hyggelig det er etterpå når en har kommet i orden igjen. Lykke til og velkommen innom oss når du har tid.

  SvarSlett
 3. Gratulere masse med huskjøp, og lykke til med flytting og pussing!
  moro, moro...

  SvarSlett
 4. Lykke til med flytting! Blir nok bra!

  SvarSlett
 5. Så bra. :) Lykke til med flyttingen.

  SvarSlett
 6. Mye fint du har på bloggen din og lykke til med flytting osv. Ha en riktig fin helg:)

  SvarSlett