torsdag 2. desember 2010

Raggetøfler:)


Idet siste har det vert forferdelig kaldt og eg har fryse på beina,i bloggen til Ingrid så har ho laga ei oppskrifts bok som ho er snill å deler med oss,der fant eg oppskrifta på raggegarn tøfler,å raggegarn det har eg mykje av,satte igang å hekla et par raude til meg sjølv,tok dei på meg og blei såååååå god å varm på beina mine.
meeen....dagen etterpå så hadde tøflane mine flytta til et par andre kalde føtter,nemlig mannen min sine;)Hått gjorde eg da?Jau eg hekla nye vel...hehe:)Har et håp om at dei får eg ha i fred,skikkelig gode er dei,Ingrid har pynta sine så fint med blomster og blader men eg har bare hekla ein kant på dei,gå inn på oppskrifts boka til Inrid å ta ein titt der er det vanvittig mykje fint.
Nå skulle det vert ein link il Ingrid her men eg får søren ta meg ikkje til,kan nokon gje meg ei lettvinn forklaring på hått eg skal gjere?;)

6 kommentarer:

 1. Hei så fine dine ble da;) Så kjekt å se at oppskriften blir brukt;)

  ANG LINK: Når du er inne der skriver innlegget ditt, Så høyreklikk og merk "det navnet linken skal vise til" og klikk på koblinger (ved siden av bilder). Lim inn linken og klikk ok. Det samme gjelder for bilder. Merk bildet, klikk på kobling og lim inn linken. Håper det var til hjelp!!

  SvarSlett
 2. Å, de så gode og varme ut! Tror jammen jeg skal prøve meg på disse jeg også :)

  SvarSlett
 3. Så artige tøfler du har heklet. Jeg lar meg også imponere over alle de flotte utgavene du lager av selbu vottene!

  SvarSlett
 4. Gode og varme tøflar i vinterkulda.

  SvarSlett
 5. Da ser veldig gode og varme ut!saann skulle en hatt gitt:)

  SvarSlett
 6. Så fine tøfler! De er sikkert varme!

  SvarSlett