mandag 3. oktober 2011

Ugler og hjerter:)

 Ja så har eg og hivd meg på Ugle bølgen;)Har sett dei rundt omkring på nettet og fant ut at dei måtte da vere enkle å sy og det var dei:)Så brukte ingen mønster,kjempe morro å sy så slike kjem eg til å lage fleire av:)Den blå har allerede flytta inn i senga til sønnen i huset(snart 10 år)
 Sydde 2 hjerter også,såg på nokon forskjellige blogger at dei sydde dei med retta ut og det synest eg var fint så da blei det slike hos meg og,lette å sy slike og,fylte dei med vatt og mykje lavendel,så dei lukter aldeles nydeleg:)

9 kommentarer:

 1. kjempe stilige ugler :) og hjerter!!

  SvarSlett
 2. Kjempesøte ugler! Jeg har sydd en, kommer nok til å sy flere. Nydelige hjerter! :)

  SvarSlett
 3. Så mykje flott du har sydd! Tørker du lavendel sjølv eller kjøpar du?

  SvarSlett
 4. Kjempesøte ugler. Det er jo toppers med ugler nå :-)

  SvarSlett
 5. Ugler er bare fantastiske! Man blir aldri lei av dem! :D
  Så mye fint du lager! =)

  SvarSlett
 6. Morsomme ugleputer. Har ikke kommet så langt at jeg har sydd en slik, men det tror jeg at jeg må prøve snart! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 7. Så tøffe ugleputer! Har tenkt å prøve meg på slike eg og, men ikkje komt så langt:) Søte hjerter også:) Du spurte om oppussing av gamle møbler. No er eg ingen ekspert, men har jo styrt ein del med det. Det er igrunn alt etter kva som skal målast som bestemmer forarbeidet. Viss eg vil at møbelet skal ha litt "shabby" utseende så vasker eg det med salmiakk og pusser lett over, og måler 2-3 strøk. Bruk vannbasert så rekk du fleire strøk på en kveld;) Er det større møbler som skal sjå "skikkelege ut så vasker eg, pusser, grunner og måler så mange strøk som trengs. Veit ikkje om dette var til hjelp? Berre å spørre om du lurer på noko meir;)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 8. Så kjekke ugler. De får liksom mer sjel når en syr uten mønster. Skjønner godt at en er havna i senga allerede. Kosevenn deluxe.

  Tusen takk for kommentar på bloggen min!

  Ønsker deg en fortsatt god uke!

  Klem:)

  SvarSlett