søndag 20. mai 2012

Hekla sjal/skjerf og pjona sokker:-)

Da får eg prøve meg på litt blogging igjen:-)
Har hekla 2 sjal,dei kan også brukes som skjerf istedetfor,eg for min del liker det bedre.
Det rosa er heklet i Picles baby merino og det grå i Thea garn,begge med nål nr 5.
Har også pjona et par sokker,dei har vert ferdige leeenge.....
Brukte 200 g Big fabel og nål nr 6,oppskrifta er den samme som dei blå lenger ned på siden,disse skal eg ha sjølv og er i str ca 38/39.
Driver å strikker på et Setesdals sett til lille gullet som kjem i slutten av juli <3 Men det gjeng litt seint for eg får så vondt i nakken av å strikke på pinne 2,5 og tynt babygarn,men eg har god tid da for lille gutten skal ikkje bruke det før i Oktober tenker eg(ja for det blir ein nydelig gutt eg skal bli mommo til <3 )Har sett 3d bilda og han er heilt nydelig <3
Har hekla et vogn teppe til han også men det skal eg ha blått silke bånd på før eg blogger det:-)Jaja det blei mange bilder og masse skriving men slik blir det når man må ta et skippertak på blogginga;-)Skal prøve å bli litt flinkere framover...Ei fin uke ønskes til alle som er innom:-):-):-)

Posted via BlogPost

10 kommentarer:

 1. De sjalene var kjempefine! Jeg har veldig lyst til å lære megå pjone, men kjenner ingen som kan det. Er det veldig vanskelig å lære seg det via bok feks?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:-)Det er veldig enkelt å pjone,hvis du kan hekle så kan du også pjone,pjoning er kjedemasker heile tida,du kan lage mønster ved å pjone i bakre eller framre maskeledd,det finnes mange oppskrifter på nettet hvis du søker der,det som er viktig er å bruke tjukk heklekrok og holde løst i arbeide.Lykke til:-)

   Slett
  2. Likte sokkene :) de har jeg lyst til å prøve meg på! Pjoning er så gøy! Charlotte: boka "hakke peiling" lærer deg å pjone og hakke, med oppskrifter. :)

   Slett
  3. Tusen takk:)Ja pjoning er veldig morro:)Har boka
   Hakke peiling eg og men har forløpig bare brukt oppskrifta i boka Pjoning i mitt hjerte av Monica Shulze:)

   Slett
 2. Nydelige sjal og artige sokker

  SvarSlett
 3. Så flotte ting du har mekka med heklekroken :0) Supre sokker!

  SvarSlett